Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Mathieu van der Poel havde en fantastisk forårssæson på landevejen, hvor det blev til flere store sejre. Paris-Roubaix deltog hollænderen dog ikke i, men det vil han lave om på i 2020.
  2. Valentin Madouas har i år vist sig frem i flere WorldTour-løb, og nu belønner Groupama-FDJ det franske stortalent med en kontraktforlængelse.
  3. Juan José Amador Castano er blevet suspenderet af UCI, efter han i oktober 2018 indleverede en dopingprøve, der indeholdt det forbudte stof boldenone, også kendt som testosteron. Castanos hold, Manzana Postobon kan nu stå over for en karantæne.
  4. Den karismatiske franskmand, Thomas Voeckler mener ikke, at man skal afskrive en fransk sejr i årets Tour de France helt. Den tidligere cykelrytter har nemlig stor tiltro til Thibaut Pinot og Romain Bardet.
  5. Primoz Roglic er godt nok kommet uimodståeligt godt fra start i årets Giro d’Italia, men det har ikke fået sloveneren til at hvile på laurbærrene. Roglic vil nemlig forsøge at udbygge sit forspring til konkurrenterne i løbet af den kommende uge.
  6. Det blev til dobbeltsejr for Mitchelton-SCOTT Women ved årets udgave af den spanske klassiker Durango-Durango Emakumeen Saria. Lucy Kennedy (Mitchelton-SCOTT Women) tog en flot solosejr, mens holdkammeraten og landsmandinden Amanda Spratt (Mitchelton-SCOTT Women) sikrede sig en andenplads. Soraya Paladin (Alé Cippolini) rundede podiet af med en tredjeplads. 
  7. Vincenzo Nibali har kørt en god første uge af årets Giro d´Italia, men selvom italieneren er den eneste klassementsrytter indenfor 1.45 af Primoz Roglic, afviser Bahrain-Merida-kaptajnen, at løbet nu er en duel mellem ham og Jumbo-Visma-rytteren.
  8. Trods dårligt vejr levede Primoz Roglic op til forventningerne og sikrede sig på den lange enkeltstart et næsten skræmmende stort forspring til flere af sine værste konkurrenter. De får heldigvis lejlighed til at slikke sårene de kommende dage, hvor der først efter mandagens hvil er mulighed for at komme roligt i gang igen, når det tirsdag gælder løbets klart nemmeste etape, hvor der på den helt flade Po-slette er lagt op til opgør på ren topfart mellem de helt rene sprintere.
  9. I disse dage køres Giro d’Italia, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 10. etape.
  10. En historisk udgave af Giro d'Italia indledes, når et forrygende stærkt felt lørdag kaster sig ud i tre ugers benhård kamp om et af sportens mest eftertragtede trofæer på en spændende rute, der fører feltet fra en spektakulær start på San Luca-stigningen i Bologna ned gennem den kuperede italienske støvle og slutteligt op til de høje bjerge i nord, hvor en af de hårdeste afslutninger i mands minde venter rytterne som kulmination på tre ugers cykelfest. Hver dag kan du følge løbet på Feltet.dk, og du vil undervejs kunne stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.