Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Det er nu muligt at sætte dit managerhold til Critérium du Dauphiné. Jonas Vingegaards sidste forberedelsesløb før Tour de France-forsvaret.
  2. Ikke overraskende dominerer Jumbo-Visma og Primož Roglič, når de 11 millioner i præmiepenge fra Giroen gøres op. 
  3. Caleb Ewan måtte gennem en hektisk finale i Ronde van Limburg, der blandt andet bød på en punktering, en jagt og sæsonens fjerde andenplads.
  4. Den unge Trek-Segafredo-rytter var allerede en mand, som mange holdt øje med på grund af efternavnet Nys, men i Tour of Norway beviste han, at han er mere end sin fars søn.
  5. Der var store forventninger til Movistar-rytteren inden starten på dette års Giro d’Italia, fordi han havde virket genfødt som rytter, men efter tre uger står han tilbage sejrsløs.
  6. Ineos Grenadiers-talentet er fortsat blot 21 år gammel, men i går tog han en stor skalp, da han sikrede sig den samlede sejr i Tour of Norway.
  7. Han var her der og alle vegne i den netop afsluttede Giro, men det er ikke nok for Thibaut Pinot, der i karrierens sidste år ønsker at vende tilbage til det løb, der har defineret franskmandens karriere.
  8. Mads Andersen styrtede i en dramatisk afslutning på Pinse Cuppen 2023.
  9. Nikolaj Mengel kørte rundt i førertrøjen i størstedelen af Orlen Nations Grand Prix, men måtte give fortabt på løbets allersidste stigninger. Der er derfor en ærgerlig dansker, som Feltet.dk fangede på bagkant af etapeløbet.
  10. Jakob Fuglsang skal i dag forsøge at forsvare sin sejr fra sidste års Mercan´Tour Classic.