Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Franske Romain Bardet ligger i øjeblikket på en samlet tredjeplads i Giro d’Italia. Særligt to navne holder DSM-kaptajnen øje med, når den italienske Grand Tour træder inden i sin anden uge.  
  2. 22-årige Natnael Tesfatsion har gjort sig positivt bemærket i denne sæson, hvor han på nuværende tidspunkt også viser sig frem i Giro d’Italia for Drone Hopper-Androni Giacattoli.
  3. Simon Yates har ifølge det italienske medie, La Gazzetta dello Sport, besluttet sig for at fortsætte i Giroen.
  4. Jai Hindley blev én af mange til at levere et stort comeback med sejr på løbets første alvorlige bjergetape, der imidlertid ikke skabte alt for meget klarhed i en pivåben Giro. Nu skal vi vente nogen tid på de næste svar, mens andre ryttere igen tager over, startende på tirsdag med årets muretape, der er uden reelle mure og lægger op til en herligt åben afslutning, hvor flere scenarier er i spil.
  5. I disse dage køres Giro d'Italia, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 9. etape.
  6. Efter et forår i klassikernes tegn er det tid til de store etapeløb, og grand tour-sæsonen skydes som altid i gang med Giro d’Italia, der vil tryllebinde hele cykelverdenen i det meste maj. Med historisk få enkeltstartskilometer og en endeløs serie af meget stejle bjerge er der mere end vanligt tale om klatrernes Giro, og der er dermed lagt op til tre ugers fortryllende bjergfest, som du naturligvis kan følge på Feltet.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard.
  7. Det belgiske ProTeam Alpecin-Fenix har annonceret, at holdet skifter navn fra den 1. juli, mens de samtidig har ansøgt om WorldTour-licens fra 2023.
  8. De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
  9. I weekenden blev der kørt mountainbike World Cup for U23-kvinder i Nové Mesto i Tjekkiet, hvor danske Sofie Heby Pedersen nok en gang leverede en topplacering.
  10. Verdensetteren, Gustav Heby, sejrede også i weekend, da han triumferede foran verdens bedste juniorer.