Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Der er lagt op til en yderst spændende duel i det forestående Romandiet Rundt, og nu har Ineos Grenadiers som et af de sidste hold lagt sine lodder i puljen af stærke klassementsryttere.
  2. Den unge danske sprinter lignede den hurtigste mand på afslutningen af anden etape af Tyrkiet Rundt, men blev lukket inde i spurten.
  3. Tour de France-vinderen fra 2019 har flere gange i år overrasket, og han ligner en, der er tilbage på topniveau.
  4. Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
  5. Jasper Philipsens (Alpecin - Deceuninck) eftermæle efter sidste års Tyrkiet Rundt er svært at efterleve, men det unge Alpecin-hold gør et godt forsøg.
  6. Klassikerne er ovre, og mens de eksplosive endagsspecialister nu tager sig en velfortjent pause, tager resten af feltet hul på cykelkalenderens næste fase: grand tour-sæsonen. Først gælder det Giro d’Italia, og i den sammenhæng har Tour de Romandie historisk givet favoritterne til det italienske løb en sidste chance for at afpudse formen. I de senere år har det bjergrige schweiziske løb imidlertid ændret sin status fra at være forberedelsesløb til Giroen til i stedet at være det sidste store forårsmål for Tour de France-favoritterne, inden også de tager en lille pause, og efter en lidt sløj 2023-udgave, vil flere af sommerens hovedaktører i den kommende uge kaste sig ud i en drabelig dyst om en sidste prestigiøs sejr, inden de for alvor starter deres opbygning frem mod sommerens store løb.
  7. EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
  8. Hele 73 top 10-placeringer skulle med i rygsækken, før den 26-årige rytter endelig kunne krydse målstregen med armene i vejret.
  9. Afslutningen på anden etape af Tyrkiet Rundt var en utraditionelt hård massespurt.
  10. Lorena Wiebes og SD Worx fortsætter sammen.