Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
  2. Jesús Herrada er i sit livs form og vil benytte sig af det til at vinde en etape i Tour de France.
  3. Gels, pulvere og elektrolyttabletter, som giver energi til før, under og efter cykelturen, bliver nu tilgængelige for hr. og fru cykelentusiast. Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, har teamet op med Lidl om en helt ny produktserie, som eksklusivt har ramt dagligvarekædens butikshylder.
  4. På Feltet.dk byder vi jer hver aften velkommen indenfor i hjertet af Tour de France med vores daglige fotoblog.
  5. Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.
  6. Tim Wellens (Lotto Soudal) overtog den prikkede bjergtrøje på tredje etape af årets Tour de France. Efter dagens etape kan belgieren nu holde hviledag i den ikoniske trøje.
  7. Som mange sikkert havde frygtet, gjorde sidevinden den ellers relativt tilforladelige 10. etape til et sandt drama, der for flere af favoritterne kostede mere tid, end en bjergetape ofte ville gøre det. Efter at have kommet sig på en hviledag får de endnu en dag til at glemme skuffelsen, når løbet genoptages med en af løbets letteste etaper, hvor vinden vil lægge sig, og sprinterne vil håbe at få en sidste chance, inden Pyrenæerne tårner sig op fra torsdag.
  8. I forbindelse med at TV2 viser Daniel Denciks to nye film 'Forsvindingsnummeret' og 'Kaptajnens skygge' har Feltet.dk anmeldt de to film. Læs anmeldelsen af førstnævnte her, som er et portræt af brostensspecialisten Matti Breschel. En film der på mange måder er uortodoks indenfor sportsdokumentar-genren.
  9. Wout van Aert fra Jumbo-Visma vandt i dag 10. etape i Tour de France. Den tredobbelte cross-verdensmester sejrede efter voldsomt sidevindsdrama, hvor holdets sprinter Dylan Groenewegen aldrig kom med da feltet splittede.
  10. På dagens etape i Tour de France var Team Ineos blandt de hold der splittede feltet i sidevinden. En af holdets ryttere fremhæver specielt to af sine holdkammerater.