Feltet.dk

Feltet.dk - Alt om cykling
  1. Den populære italienske rytter Vincenzo Nibali åbner nu for at fortsætte sin karriere til efter 2021, hvis kroppen kan følge med.
  2. Den tidligere vinder af Flandern Rundt Roger Decock er død i en alder af 93 år. Decock var den ældste nulevende vinder af De Ronde frem til sin død.
  3. Primoz Roglic er endnu ikke overbevist om, at Chris Froome er en færdig mand i Tour de France-sammenhæng.
  4. Tirsdag den 2. juni køres 5. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk, og her gennemgår vi rute, indlagte spurter, regler, pointsystem, favoritter og meget mere. Husk, at løbet livestreames her på Feltet.dk, på Feltet.dk´s Facebook- og Youtube-side samt på DCU e-cyklings og DBR Lives respektive Facebook-sider fra klokken 20.00.
  5. Det kan være, at den internationale løbskalender er sat på pause, men den virtuelle cykelverden ruller hurtigere end nogensinde, og det gælder også for Pro Cycling Manager, der snart udkommer i 2020-versionen. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt kommer her med sit bud på, hvad vi kan forvente.
  6. Alberto Contador virker til at være stor fan af det unge colombianske fænomen Egan Bernal. Rosen har i hvert fald ingen ende og den fortsætter.
  7. Milano - Sanremo skal ifølge den nye løbskalender køres den 8. august, men det italienske cykleforbund prøver at rykke løbet til den 30. august, hvilket sprinteren Elia Viviani er stor tilhænger af.
  8. Vi har allieret os med cykelsøgemaskinen Velomio.com for at finde 10 gode tilbud til fars dag. 
  9. Har du købt en gave til verdens bedste far? Hvis ikke, så har vi et par gode ideer til vores website. 
  10. "Læs løbet - Taktik for cykelryttere" er en ny bog udgivet af Henrik Zachariassen. Den kan nu købes på Feltet.dks webshop.